Hoe kies je de juiste makelaar?

Als verkoopmakelaar kennen

we de lokale woningmarkt

Je wilt je huis verkopen en zoekt een goede makelaar. Misschien overweeg je zelf je huis te verkopen, door goede ervaringen van mensen uit je omgeving. Een aantal redenen om te kiezen voor ons als NVM-makelaar:

  • Gegarandeerd een goed advies over de marktwaarde van je huis
  • Als verkoopmakelaar begeleiden we het proces van A tot Z
  • Van makelaars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM ben je er zeker van dat ze goede consumentenvoorwaarden hanteren, die zijn opgesteld samen met Vereniging Eigen Huis
Meer over ons proces
Het proces van Investments Noord

Als gecertificeerd makelaar bepalen we samen met jou de verkoopstrategie.

1

Proactieve makelaar

Wij vinden dat je als huizenverkoper een makelaar verdient die kritisch, proactief en slagvaardig is! Onze makelaars halen graag alles uit de kast om een huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen.
2

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wanneer je je huis wilt verkopen, vraag dan een waardebepaling. Als je dat bij ons doet, komt een van onze gecertificeerde makelaars langs om gratis en vrijblijvend de waarde van je huis vast te stellen. De makelaar doet dit op basis van actuele informatie over de woningmarkt in jouw directe omgeving. Uiteraard rekening houdend met de bijzonderheden van jouw woning.
3

Vaststelling van de vraagprijs

Wanneer de makelaar alles in kaart heeft gebracht, bepalen we in overleg met jou de vraagprijs. De vraagprijs is een van de onderdelen van de verkoopstrategie. Uiteraard moet de vraagprijs reëel zijn, daarnaast spelen andere factoren een rol. Bijvoorbeeld met welk actuele woningaanbod ‘concurreert’ jouw huis.
4

Verkoopstrategie

We zorgen we voor een perfecte woningpresentatie, mooie foto’s, 2D- en 3D-plattegronden, een video en een echte 3D-beleving van je huis. Dit draagt mede bij aan een hoge positie van jouw huis op Funda. We bepalen de doelgroep voor jouw huis en gaan aan de slag om deze gericht te bereiken. Op Funda bereiken we uiteraard veel potentiële kopers. Met name vanuit onze zoekersbestanden benaderen we gericht zoekers waarvan we hele concrete woonwensen kennen. Daarnaast maken we veel gebruik van digitale en sociale media, waaronder facebook, om potentiële huizenkopers te bereiken.
5

Belangen behartigen

Tijdens het verkoopproces behartigen we je belangen van A tot Z. We begeleiden de bezichtigingen en we onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Daarnaast zorgen we voor alle juridische en administratieve zaken tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris en de nazorg. Als gespecialiseerd makelaar voldoen we hierbij aan allerlei strenge eisen die je de garantie geven dat je een makelaar hebt ingeschakeld die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.